Den sista Millenniumboken med på Times lista över sommarens läsning

David Lagercrantz Hon som måste dö får sällskap av Eat, Pray, Love-författaren Elizabeth Gilberts kommande bok.

onsdag 05 juni 2019

Den 22 augusti släpps den sista delen i Millenniumserien, Hon som måste dö av David Lagercrantz. Redan nu har ansedda Time med den på listan över sommarens måste-läsning.

Hon som måste dö väver samman politiska skandaler och maktspel på hög nivå med DNA-forskning, Himalayaexpeditioner och det organiserade näthatet som vill så splittring, och vars rötter spåras till en rysk trollfabrik.

På listan hittar vi även Elizabeth Gilberts kommande bok Kvinnornas stad, som vi ger ut 1 augusti. Elizabeth Gilbert slog igenom stort med boken Eat, Pray, Love (Lyckan, kärleken och meningen med livet på svenska) som även blev en hyllad storfilm med Julia Roberts i huvudrollen.

I Kvinnornas stad är det sommar 1940 och nittonåriga Vivian Morris anländer till New York. Som sömmerska på Teater Lily hyllas Vivian av alla showgirls för att hon kan omvandla tygtrasor till kreationer värdiga gudinnor.

I det som under kriget blir en märklig kvinnostad försöker Vivian vara fri och göra det hon vill. Och när legendariska skådespelerskan Edna Watson kommer för att spela i Teater Lilys mest ambitiösa show någonsin, hänförs Vivian av magin som uppstår i denna gnistrande stjärnas kölvatten. Men läxor måste läras, och bittra misstag måste göras. Vivian inser att hon behöver lära sig att leva flera liv för att få det hon vill ha.

229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
239 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.