Del tre i Djävulen bär Prada-serien är här!

Lauren Weisberger-fans har en riktig pralin att se fram emot. Nu kommer Härlighet varar längst, där krassa och syrliga Emily från Djävulen bär Prada äntligen får den spinoff hon förtjänar. 

tisdag 30 juli 2019

I Djävulen bär Prada var Emily Charlton första-assistent till den legendariska chefredaktören Miranda Priestly, och strödde omkring sig välciterade repliker som ”Jag är bara en maginfluensa från min idealvikt”. Nu, i nya Härlighet varar längsthar Emily lämnat tidningsvärlden och är varumärkeskonsult åt superstjärnor. Hon dock ligger efter i sina sociala media-kunskaper och de yngre förmågorna börjar gå om henne. Emily behöver återta sin plats på toppen, och hon behöver göra det nu innan hon blir en föredetting i branschen.

Tillfället kommer i form av Karolina, en före detta supermodell som är gift med en senator. Hennes liv och äktenskap har slagits i spillror efter en rattfylla som hela kändisvärlden skvallrar om och Emily bestämmer sig för att rädda både Karolinas och sitt eget anseende. Hon, Karolina och deras gemensamma vän Miriam, framgångsrik advokat och numera hemmafru, bildar en oväntad och underhållande trio av hämndlystna karriärkvinnor med framtiden bakom sig (eller?). Och inte helt oväntat dyker även Miranda Priestly upp igen…

Lauren Weisberger slog som 25-åring igenom med dunder och brak med Djävulen bär Prada. En bok som låg på New York Times bästsäljarlista i över ett år, såldes till 34 länder och blev en nästintill sönderälskad film med Meryl Streep, Anne Hathaway och Emily Blunt i huvudrollerna.

I intervjuer har hon berättat att hon ville att den här uppföljaren skulle vara vuxnare och fokusera mer på kvinnlig vänskap – även om Miranda aldrig någonsin kommer att bli en behaglig människa. Härlighet varar längst – som kombinerar yta och smarthet på författarens signifikanta sätt – hamnade även den på New York Times bästsäljarlista när den släpptes i USA förra året och valdes dessutom till en av 2018 års tio bästa böcker av Apple Books.

Boken, som är del tre i Djävulen bär Prada-serien, släpps på Storytel den 10 augusti och är inläst av Emma Peters.

123 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Emma Peters
Utgiven: augusti 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2019
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.