Bli hälsoklok med Lofsan

I Lovisa Sandströms nya bok ringar hon in vad som håller över tid när det kommer till träning och hälsa.

tisdag 13 augusti 2019

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra. Samtidigt som vi vet vad vi behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att få till det. Varför?

Lovisa Sandström har jobbat som personlig tränare under många år och i sin nya bok Bli hälsoklok delar hon med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en träning som verkligen fungerar och som håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

”Efter en rad år som personlig tränare, idrottslärare, gymägare, författare, poddare, träningsapp-designer, träningsexpert, elitidrottare och föreläsare vill jag nu summera mina kunskaper och erfarenheter”, skriver Lovisa Sandström i boken.

Det handlar om hur mycket du måste träna om du inte rör dig annars, för att vara "skyddad" mot det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är, inte där du vill vara. Hur stress och sömnbrist påverkar inte bara vår vardag utan också våra träningsresultat.

Detta är inte en vanlig träningsbok, utan en faktaspäckad och viktig genomlysning av en rad hälsoaspekter i våra liv. Lär dig av Lovisas bästa knep - som hon använt på ett stort antal människor genom åren - och hitta dina nycklar till vad som verkligen fungerar!

”Jag ringar in det som jag har sett håller över tid när det gäller träning och hälsa – vad som bidrar till en hållbar livsstil, helt enkelt.”

209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2019
123 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Lovisa Sandström
Utgiven: augusti 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.