Foto: Anna-Lena Ahlström, Magnus Liam Karlsson, Kajsa Göransson

Deckarafton med Anna Jansson, Alexander Karim, Anna Bågstam och Mark Johnson!

Välkomna på en kväll i spänningens tecken den 8 oktober på Stockholms Stadsbibliotek.

tisdag 01 oktober 2019

Den 8 oktober bjuder vi tillsammans med Stockholms Stadsbibliotek in till en deckarafton med Anna Jansson, Alexander Karim, Anna Bågstam och Mark Johnson.

Evenemanget är gratis men platserna är begränsade. Här bokar du en sittplats!

Anna Jansson, en av Sveriges mest lästa deckarförfattare, introducerar hösten 2019 en ny deckarserie med kriminalinspektör Kristoffer Bark. Dotter saknad är titeln på den första boken i serien, som utspelas i Örebro och Bergslagen.

Till dags dato har Anna Janssons serie med kriminalinspektör Maria Wern getts ut i ett femtontal länder runt om i världen. Böckerna har också gjort stor succé som tv-serie med Eva Röse i huvudrollen.

Skådespelaren Alexander Karim debuterar som författare med boken Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död. En skruvad spänningsroman där huvudpersonen mördas på första sidan, men får chans att återuppstå och förhindra sin plötsliga död.

Anna Bågstam jobbar som jurist och skriver deckare på fritiden. Ögonvittnet, första delen i författarens serie om socionomen och civilanställda utredaren Harriet Vesterberg hos Landskronapolisen, utkom 2018. Den har redan översatts till ett tiotal språk. I våras utkom Skuggspelet där läsarna åter möter civilutredaren Harriet Vesterberg med nya spännande fall i Lerviken, Skåne. Där allt inte är riktigt så pittoreskt som det ser ut!

Mark Johnson har en bakgrund som politisk tjänsteman och arbetar numera som PR-konsult. Debutboken Den enkla sanningen (2017) introducerade den idealistiske Jonatan Stark, som ofrivilligt dras in i gråzonen av svenska statens internationella affärer. Samt hans kumpan, reportern Betty Lind, som inte skyr några medel för att avslöja sanningen. Nu är Mark Johnson aktuell med Det blinda spelet, i vilken läsarna på nytt möter duon Stark och Lind. Stora affärsintressen står nu på spel. Kanske även rikets säkerhet …

219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2019
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.