Högsta betyg till Karen Clevelands nya thriller

Hålla dig nära är den förre detta CIA-analytikerns fristående fortsättning på succéboken Hon som inte vet.

tisdag 08 oktober 2019

Karen Cleveland har jobbat som analytiker på CIA, och under en tid även på FBI:s enhet för terroristbekämpning – något hon får användning för i sin nya roll som spänningsförfattare.

BTJ utdelar högsta betyg till nya boken Hålla dig nära:

”Det är en mycket välskriven och ohyggligt spännande thriller där man som läsare kommer karaktärerna nära; framförallt gäller det huvudpersonen själv eftersom boken är skriven i jagform … Bladvändarspännande, minst sagt.”

Stephanie Maddox måste fatta tuffa beslut varje dag. Hon jobbar med interna utredningar på FBI, och ser till att de som inte följer reglerna får sitt straff. Men hon är också ensamstående mamma till tonårssonen Zachary. Hon vet såklart att Zach inte är perfekt, men han har alltid varit skötsam och fått högsta betyg i skolan.

När en kollega i förtroende berättar att FBI har startat en utredning kring Zachary och att de misstänker att han tillhör en terroriströrelse, tror Stephanie inte att det är sant. När hon kort därefter upptäcker ett vapen i Zachs garderob ställs hennes värld på ända. Har Stephanie varit helt fel ute ifråga om sin ordentlige son? Och vad är Stephanies plikt om han nu är inblandad i något kriminellt? Att skydda honom? Eller att ange honom?

”En thriller som visar hur en intelligent författare kan skaka om hela genren.” Västerbottens-Kuriren om Hon som inte vet.

229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Lina Englund
Utgiven: oktober 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.