Norstedts släpper ny bok om H&M och Stefan Persson 

Stefan Persson är en av Sveriges mest framgångsrika företagsledare och en av världens rikaste människor. Erik Palm och Jonas Alsgrens The Big Boss skildrar hur H&M blev ett av världens största varumärken.

tisdag 03 december 2019

I den nya boken The Big Boss som Norstedts släpper den 4 december synas Sveriges största modeföretag i sömmarna. Utifrån grundlig research och unika vittnesmål från anställda får vi i boken en tydlig bild av hur det gick till när Stefan Persson utvecklade H&M till ett av Sveriges största företag genom tiderna.

– Stefan Persson är en man med mycket stor makt som vi vet väldigt lite om, säger Erik Palm och Jonas Alsgren. Han har skapat ett världsföretag i en av de mest konkurrensutsatta branscherna och blivit rikast i Sverige. Vi har varit nyfikna på hur det har gått till och vem Stefan Persson egentligen är. 

Erik Palm har gjort program för P1 Kaliber, TV4 Kalla fakta, SVT Dokument inifrån och Uppdrag Granskning. 2013 gav han ut boken Caremaskandalen baserat på avslöjanden om riskkapitalbolag i äldrevården. För sina reportage har han belönats med bland annat tv-priset Kristallen och Guldspaden.

Jonas Alsgren har gjort program för bland annat P1:s Kaliber och varit reporter TV4:s Kalla fakta. För en granskning av svensk kriminalvård vann han Guldspaden och sedan 2017 är han chef för Kalla fakta.

228 kr Bok - Inbunden
Utgiven: december 2019
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: december 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.