Foto: Kajsa Göransson

Jenny Fagerlund om hemligheterna vi alla bär på

Feelgoodfavoritens nya roman Mitt hemliga liv är en varm berättelse om det som kan dyka upp när någon gått bort.

torsdag 03 september 2020

Jenny Fagerlund slog igenom stort på feelgoodhimlen med sina första romaner Med hälsning från Båstad och 24 goda gärningar. Hennes nya bok Mitt hemliga liv är en varm och fängslande berättelse om hemligheter som påverkar våra liv mer än vi inser.

Vi möter Moa, vars farmor går bort och det visar sig att Moa har fått ärva hennes lägenhet på Södermalm i Stockholm. Inte nog med det, ansvaret för farmoderns kungspudel Iris har också landat på hennes axlar.

 

Lägenheten Moa ärver är sliten och fylld med gamla möbler och den sörjande hunden vill inte äta. Moas första tanke är att sälja lägenheten och ge Iris ett nytt hem. Men det som börjar som ett bekymmer blir snart hennes hemliga tillflykt. Sakta går det upp för Moa att det liv hon lever med pojkvännen Ruben egentligen går ut på att anpassa sig efter honom. I lägenheten börjar hon bygga upp ett eget liv, det liv hon egentligen vill leva, långt från andras krav.

Samtidigt dyker det upp brev och ledtrådar som visar en helt annan bild av farmodern än den Moa känt till. Snart inser hon att hon inte är den enda med hemligheter.

209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: december 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.