Foto: Kajsa Göransson

Köp Suad Alis bok – skänk pengar till UNHCR

För varje sålt exemplar under december månad av den inbundna boken Dina händer var fulla av liv skänker vi 20 kronor till organisationen UNHCR.

torsdag 03 december 2020

Suad Ali är statsvetare och har arbetat med migrationsfrågor på FN:s flyktingorgan UNHCR, Utrikesdepartementet och Migrationsverket. För två år sedan sändes hennes mycket uppskattade sommarprat och tidigare i år gavs hennes debutroman Dina händer var fulla av liv ut.

Romanen skildrar en kvinna före, under och efter flykten. Romanen ställer frågor som: vad händer med en människa som vuxit upp i en privilegierad miljö och sedan förlorar allt, en kvinna som varit lyckligt gift och Mogadishus bästa gymnasielärare som hamnar som ung änka i Sandviken och tvingas försörja sig genom att städa skolkorridorer?

För varje sålt exemplar under december månad av den inbundna boken Dina händer var fulla av liv, skriven av Suad Ali, skänker Norstedts 20 kronor till organisationen UNHCR och deras viktiga arbete för människor på flykt.

193 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.