Ferrantespecial i podden Bakom boken

Ladda upp inför sista delen av Neapelkvartetten med Daniel Sjölin och hans gäster.

tisdag 23 maj 2017

Den 12 juni finns äntligen den fjärde och sista delen av Elena Ferrantes omåttligt älskade Neapelkvartett i butik. Den storslagna berättelse som inleddes i Min fantastiska väninna får nu sin upplösning när Det förlorade barnet ges ut på svenska.

Elena Ferrantes böcker om väninnorna Elena och Lila har nått över en halv miljon svenska läsare och många miljoner världen över. Hur kommer det sig att just den här berättelsen blev en sådan global jättesuccé? Vad är det i Ferrantes berättelse som berör så många människor, ger dem Ferrantefeber?

För att gå till djupet med fenomenet Ferrante har Daniel Sjölin i den här veckans avsnitt av Bakom boken bjudit in två riktiga experter: Johanna Hedenberg, som översatt hela Neapelkvartetten till svenska, och Gunilla Sondell, Elena Ferrantes svenska förläggare. Närmare än så kommer man inte Elena Ferrante i Sverige.

Bakom boken görs av Norstedts och Rabén & Sjögren i samarbete med Bokus, som erbjuder Det förlorade barnet till rabatterat pris. Lyssna på programmet för att ta del av erbjudantet!

Bakom boken finns där poddar finns, till exempel nedan eller på iTunes.

215 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2017

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.