Foto: Johanna Frenkel

Nu börjar Stockholm Food & Wine och Allt för hälsan

Många spännande författare och goda upplevelser väntar under de två stora mat- och hälsomässorna i Stockholm i helgen.

torsdag 07 november 2019

Matmässan Stockholm Food & Wine är Nordens godaste upplevelse inom mat och dryck! Här samlas runt 250 utställare, över 35 000 besökare och 300 medierepresentanter. Allt för hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Från Norstedts har vi en rad författare på plats, aktuella med nya böcker inom mat, träning och hälsa. Stockholm Food & Wine och Allt för hälsan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö, 8-10 november.

Våra författare som finns på plats på Stockholm Food & Wine är:

Sara Begner (aktuell med böckerna Stora veckans vego och Vår kokbok vegan), Gustav Johansson och Anna Richert (aktuella med boken Vego i världsklass), Julia Tuvesson (aktuell med boken Käka grönt), David Frenkiel och Luise Vindahl från Green Kitchen Stories (aktuella med boken Little Green Kitchen) och Sofia Wood (aktuell med boken Chez Wood).

På Allt för hälsan medverkar: Gustav Johansson och Linda Bakkman (aktuella med boken Vego i världsklass), Leila Söderholm (aktuell med Smygträna) och Alexandra Kamperhaug (aktuell med boken Self-care, som hon skrivit tillsammans med Anja Forsnor Wärn).

Alla tider och scener hittar du på Stockholm Food & Wine och Allt för hälsan.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.