Foto: Robbie Bailey

Siri Hustvedt värd för Sommar i P1

Vi hör även Norstedts-författarna Anna Bennich, Björn Olsen och Camilla Lif i det folkkära radioprogrammet.

måndag 15 juni 2020

Årets värdar för Sommar i P1 har presenterats. I uppställningen i år hittar vi till exempel den amerikanska författaren Siri Hustvedt, som leder programmet den 15 augusti.

Siri Hustvedt är författare, fil.dr i engelsk litteratur (Columbia University) och undervisar i psykiatri vid Weill Cornell Medical College. Hon har skrivit en diktsamling, sju romaner, fyra essäsamlingar och en faktabok. Hon bor sedan flera år i Brooklyn, New York och är senast aktuell med romanen Minnen av framtiden.

Så här säger hon om sitt sommarprogram:

“Jag ska prata om min mor som dog i oktober men också reflektera över moderskap i allmänhet, vilket innefattar en del vetenskap om hur embryon och foster utvecklas under graviditeten.”

I sommar möter vi även Anna Bennich, psykolog som skrivit boken Att vinna över ensamheten, som leder programmet den 24 juli. Camilla Lif, präst och radioprata, har skrivit ljudserien Livet med Lif. Hon leder programmet den 26 juli. Björn Olsen, överläkare och professor i infektionssjukdomar, vars bok Pandemi åter blev aktuell i och med stundande coronapandemi, leder programmet 28 juli. 

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.