Foto: Sveriges Radio

En rad Norstedtsförfattare bland årets sommarvärdar!

Jonas Gardell, Agneta Pleijel, Mats Strandberg, Carina Bergfeldt, Björn Frantzén och Eija Hetekivi Olsson leder alla Sommar i P1.

torsdag 13 juni 2019

I dag presenterades årets värdar för Sveriges Radios Sommar i P1 under en direktsändning från Berwaldhallen. I årets uppställning finns en rad författare från Norstedts.

Den 7 juli leder Jonas Gardell programmet. Han är aktuell med den bejublade föreställningen Queen of f*cking everything och romanen Till minne av en villkorslös kärlek.

Carina Bergfeldt, aktuell med två reportageserierna Tre dagar med Ku Klux Klan och Sju dagar kvar att leva, sommarpratar den 9 juli.

Mats Strandberg, ständigt aktuell, hos Norstedts senast med skräckromanen Hemmet, hörs den 18 juli.

Eija Hetekivi Olsson gav ut romanen Miira 2016. Hör henne den 29 juli.

Den 30 juli leder Björn Frantzén, mästerkrögare, programmet. Han är aktuell med boken Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk.

Agneta Pleijel, senast aktuell med sina självbiografiska och kritikerhyllade romaner Spådomen och Doften av en man, sommarpratar den 7 augusti.

Här hittar du hela listan över årets sommarvärdar.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.