Joanna Farrow

Utforska författaren

Joanna Farrow arbetade som hushållslärare och matskribent i tidningar tills hennes första barn föddes. Sedan dess har hon arbetat som frilansskribent i flera mattidningar. Hon har också skrivit en rad kokböcker, alltifrån Vegetariskt på 30 minuter till Simply Cadburys Chocolate. Joanna är särskilt intresserad av vegetarisk mat, choklad och spännande kakor. Hon "formger" också mat till böcker, tidningar och reklamfotograferingar.

Utgivning

Om boken

Tycker du om god vegetarisk mat utan att vilja stå i köket i timtal för att laga den? Är du trött på att äta oinspirerade rätter, som vegetarisk lasagne? Eller letar du helt enkelt efter snabba, nyttiga och bra sätt att utesluta kött ur din kost?
Vegetariskt på 30 minuter är en kokbok fullproppad med härliga moderna recept med en lång rad ingredienser. Den visar att vegetarisk kost inte behöver vara tråkig eller tidskrävande -alla recept kan bli klara på 30 minuter eller mindre och ge dig tid att njuta av dina gästers sällskap. Boken presenterar över 100 recept på soppor, huvudrätter och efterrätter som innehåller inte bara grönsaker och sallader utan även bönor, baljväxter, pasta och nudlar. Recepten har hämtat inspiration ur kök från hela världen och här finns bland annat: "Tarteletter med körsbärstomater och crème fraichepesto", "Citrongräs- och tofunuggets med chilisås", "Kryddig grönsakscouscous", "Blåbärs- och vaniljmuffins" och "Chokladkaka med körsbär". Med nya, spännande recept och en lockande ny fotostil är Vegetariskt på 30 minuter en verkligt inspirerande kokbok. Vare sig du är vegetarian och vill ha nya idéer eller helt enkelt vill övergå till en nyttigare kost utan kött, kommer du här att hitta allt du behöver.

Läs mer

Joanna Farrow

Vegetariskt på 30 minuter