Siv Nilson

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

En praktisk handbok för alla nybörjare i trädgården. Kom-ihåg-lista för varje månad med odlingsråd och annat man bör tänka på. Råd om hur man planerar, planterar och sköter en mindre trädgårdsodling. Både örter, grönsaker och frukt finns med, liksom rosor, perenner, buskar och träd. Allt illustrerat med Key L Nilsons vackra bilder.

Läs mer

Siv Key Nilson, Key Nilson, Siv Nilson

Trädgård för ovana

Om boken

Prunkande rabatter, dignande fruktträd, praktfulla rosor och välfyllda trädgårdsland - drömmen om den perfekta trädgården går inte alltid ihop med tiden när livet kräver uppmärksamhet från alla håll. Det här är en bok för den som älskar sin trädgård, men som behöver lite enklare utvägar för att få tiden att räcka till. Rätt växtval och bra redskap spar mycket arbete utan att blomprakten behöver gå förlorad.

Siv och Key L Nilson är kända för sina vackra mat- och reseböcker. Bland dem kan nämnas Italienska inviter, Fransyska visiter, Franska kort och nu senast Korsika och Sardinien. De har också givit ut trädgårdsböcker: Skördefest, Skördepraktika och Rosor, rosor samt Trädgård för ovana.

Läs mer

Lättjans trädgård

Siv Key Nilson, Siv Nilson

Lättjans trädgård