Elizabeth Noble

Foto: ©poppy Berry

Utforska författaren

Elizabeth Nobles debutroman Bokcirkeln blev en jättesuccé i England. Förlaget har sålt över 200000 exemplar och boken har legat på topplistorna i månader. Författaren jämförs med Marika Cobbold Hjörne och Rosamunde Pilcher.

Utgivning

Om boken

Bokcirkeln berättar historien om Clare, Harriet, Nicole, Polly, Cressida och Susan - sex kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund, vars liv korsas i den läsecirkel de alla tillhör.

Bokcirkeln berättar historien om Clare, Harriet, Nicole, Polly, Cressida och Susan, sex kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund, vars liv korsas i den läsecirkel de alla tillhör. Sammankomsterna blir ett forum för att diskutera, inte bara de böcker de läser, utan också bekymmer med pojkvänner, äkta män, gamla mammor och tonårsdöttrar. Allt eftersom månaderna går blir vänskapen mellan kvinnorna allt starkare och de tar allt större del av varandras liv. Mycket chamigt, roligt och insiktsfullt beskriver Elisabeth Noble de olika draman som utspelas i de sex kvinnornas liv. Dessutom får läsaren tolv bra lästips genom kvinnornas val av böcker till läsecirkeln.

Det här är Elizabeth Nobles debutroman som blev en jättesuccé i England och nådde första platsen på The Sunday Tinmes bästsäljarlista.
Elizabeth Noble bor i Guildford, Surrey, med sin man och två döttrar. I England har hon utkommit med ytterligare två romaner The Tenko club och Alphabet Weekends.

Läs mer

Elizabeth Noble

Bokcirkeln