Stefan Holmström

Foto: Lasse Åkerström

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

"Husmanskost är nödvändigt!" säger Peter Harryson med emfas. I den här boken som de helst skulle vilja kalla "Redigt käk" har Peter Harryson och kocken Stefan Holmström samlat de bästa recepten på husmanskost! Kött, fisk och fågel! Traditionell mat med en modern twist!

Detta är en härlig bok för vanliga människor i vanliga hem som vill laga mat på riktigt. Och för dem som tröttnat på crossover och multikulti och som vill laga, äta och njuta av svenska råvaror, vår älskade husmanskost, lagad på ett modernt sätt. Tradition presenterat på ett personligt sätt!
Mat på riktigt innehåller recept på förrätter, soppor, kött, vilt, fågel, fisk och naturligtvis - det söta efteråt - desserter.

"Mitt matintresse bottnar i mamma och mormor. Båda lät mig hållas i köket och de uppmuntrade mig. Och jag tyckte det var roligt från allra första början. Mormor lagade mat på vedspis. Jag såg hur hon gjorde, kände hur gott det blev. Jag bad att få hjälpa till och fick lära mig nånting - eller kanske allting", säger Peter.

Läs mer

Peter Harryson, Stefan Holmström

Mat på riktigt