Magnus Lindén

Utforska författaren

Magnus Lindén har en imponerande seglingserfarenhet med drygt 100 000 sjömil bakom sig. Under fyra decennier har han varit verksam som långseglare, charterskeppare, seglingsinstruktör och navigationslärare.

Under 80- och 90-talen dessutom frilansjournalist för de svenska båttidningarna Segling, Vi Båtägare och Båtnytt samt författare till en bok om GPS-navigering, utgiven på Nautiska Förlaget.Sedan 1999 är han anställd på kommunikationsbyrån JG Communication, bland annat som skribent, redaktör och kommunikationsstrateg. Utbildad både som coach och för certifikatet Master of Yacht 200 ton Unlimited håller han med jämna mellanrum föredrag för båtklubbar och bildningsförbund. Den egna båten ligger i Turkiet och den tar han tjänstledigt för att under längre perioder segla i Medelhavet. Han har också hjälpt till med leveransseglingar av olika slag, bland annat hjälpte han sin vän Milo Dahlmann på hennes väg genom Patagonien.

Utgivning

Om boken

Funderar du på att segla bortom horisonten? Vill du uppleva någonting mer än Sveriges kuster - på egen köl, med hyrbåt eller som charterbesättning? Ta del av Magnus Lindéns erfarenheter från fyra decennier och drygt 100 000 sjömil som långseglare, charterskeppare, navigationslärare och seglingsinstruktör.

Läs mer på bortomhorisonten.nu >>

Läs mer

Magnus Lindén

Bortom horisonten