Sue Phillips

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

Prismas stora bok om den lilla trädgården är en bok fylld med tips, inspiration, odlingsvärda växter, praktiska och vackra lösningar för trädgårdar på liten yta.

Att odla i liten skala är något de flesta av oss måste göra, helt enkelt för att vi inte har plats med några omfattande odlingar. Men att göra det mesta möjliga av det lilla utrymme man har är riktigt fascinerande. En liten trädgård kan bli otroligt vacker - och är enkel att sköta under alla årstider. Den här boken tar upp alla glädjeämnen och utmaningar med att odla framgångsrikt i en liten trädgård.
Boken innehåller allt från att planera den lilla trädgården till att göra det mesta av ett litet växthus. Upptäck här glädjen med att omvandla en blåsig balkong till ett paradis av färger och harmoni, lär dig bygga och odla i upphöjda rabatter så att du kan utnyttja en liten yta eller njut av att odla färska kryddor i ett fönster.
Boken ger dig värdefull hjälp och praktiska råd med hjälp av fotografier och tecknade illustrationer. Särskilt utformade steg-för-steg-bilder visar hur du utför en mängd trädgårdssysslor och projekt. Syftet med boken är att inspirera dig och ge dig nya idéer, oavsett om du är en erfaren eller nybliven trädgårdsodlare.


INNEHÅLL
I. Planera för den lilla trädgården
II. Trädgårdsstilar
III. Välja växter
IV. Odla i liten trädgård
V. Uteplatsen
VI. Odla i kruka
VII. Trädgård på höjden
VIII. Små vattendrag
IX. Den lilla kryddträdgården
X. Grönsaksodling i liten skala
XI. Den lilla fruktträdgården
XII. Det lilla växthuset

Läs mer

Sue Phillips

Prismas stora bok om den lilla trädgården