Nigel Holmes

Utforska författaren

Nigel Holmes är född 1942 och bor i Connecticut. Han utbildade sig på Royal College of Art i London. Han jobbade på The Times magazine i 16 år. Han har vunnit en rad priser för sin design och har arbetat för en rad världsledande företag somFord Motor Co. American Express och BBC. Hans bilder har publicerats i tidningar som Esquire, The New Yorker, Rolling Stones m.fl.

Utgivning

Om boken

En praktisk, och framför allt mycket underhållande bok av den prisbelönade grafikern Nigel Holmes. Här har han samlat sina bästa och roligaste - helt ordlösa - diagram.

Redan innehållsförteckningen bjuder på fantastiskt rolig läsning. Här listas 158 olika saker av de mest skilda slag som man kan ha nytta av. Hur man gör en knop, Hur man dirigerar en orkester, Hur man gör en grillad ostmacka, Hur man rullar en joint, Hur man byter en blöja, Hur man beskär en ros eller Hur man tränar på att stoppa sitt huvud i gapet på en tiger.

Den mångprisbelönte illstratören och grafikern Nigel Holmes har samlat sina bästa steg-för-steg-instruktioner som beskriver hur man klarar av de mest vanliga och ovanliga saker man kan stöta på i sin vardag. Och allt utan en enda textrad eller ord.

Det är underhållande, överraskande och gjort med en grafisk enkelhet som är kongenial.

Läs mer

Nigel Holmes

Hur man mjölkar en ko