Tracy Quan

Foto: Circe Hamilton

Utforska författaren

Tracy Quan bor i New York. Callgirl på Manhattan är hennes första roman, och manuset har köpts av Revolution Studios för att filmatiseras. Darren Star, skapare av HBO:s Sex and the City, ska skriva och producera filmen. Det är en delvis självbiografisk roman. Tracy Quan skriver för diverse magasin i USA och Asien och uppföljaren, Diary of a Married Callgirl, har just publicerats i USA och kommer snart i Storbritannien.

Utgivning

Om boken

"Inget är så uppfriskande som en roman som är hämtad ur det verkliga livet, och få romaner har på sistone varit så verklig som Callgirl på Manhattan. För sin stora humor och sina fängslande, ytterst verklighetstrogna scener, får den här boken VG - för verkligt godkänd."
New York Post

Callgirl på Manhattan är en underbart intelligent, sexuellt rättfram och uppsluppen roman där vi får lära känna Nancy Chan, en 2000-talets callgirl som bor och arbetar på Upper East Side på Manhattan. Nancy är full av motsägelsefulla begär. Hela tiden måste hon välja mellan att älska och att tjäna pengar. På en bra dag får hon göra bådadera.
Hon finner sin väg längs världens äldsta yrkes svåra bana, omgiven av hängivna, rika och maktfulla torskar, som ibland kräver mer än bara sex. Samtidigt slits hon mellan två förtärande väninnor och kollegor som gör hennes liv ännu mer komplicerat.
Med ena foten i de krävande, rika kundernas sovrum och den andra i sin ovetande pojkväns trygga, normala liv, som letar efter en lägenhet åt dem och arrangerar deras kommande bröllop, försöker Nancy hindra sina två liv från att kollidera på sitt eget, oefterhärmliga sätt.

Läs mer

Tracy Quan

Callgirl på Manhattan