Pamela Anderson

Foto: Williams

Utforska författaren

Pamela Anderson växte upp i en småstad och blev upptäckt under en fotbollsmatch där hon bar en t-shirt med reklam för ett ölmärke. Öltillverkaren anställde hennes som modell och snart gjorde hon sitt första utvik för Playboy. Därefter följde genombrottet i TV-serien Baywatch som gjorde henne till megakändis. Hon är en av de modeller och skådespelerskor som figurerat mest i pressen runt om i världen: inte minst under sitt stormiga äktenskap med Mötley Crue-trummisen Tommy Lee.

Utgivning

Om boken

Chockerande och avslöjande!
Pamela Anderson har gjort en resa från kanadensiskt småstadsliv till Hollywoods stjärnhimmel, och blivit en av världens mest kända kvinnor på kuppen. Hon använder skamlöst sina egna erfarenheter för att berätta om 21-åriga Star Wood Leigh, en vacker blondin med ett stort hjärta, och hennes omvälvande möte med de förmögna och hänsynslösa.
Ena sekunden jobbar hon dag på skönhetssalong och natt på restaurang, i nästa är hon omslagsflicka och mitt i hetluften dygnet runt. Men det är inte alldeles lätt för en naiv och troskyldig småstadstjej att hitta sin plats i en värld där alla slåss om utrymmet med näbbar och klor, och där många är beredda att göra vad som helst för sina femton minuter i rampljuset.
Star berättar vad som verkligen händer i Hollywoods hierarki, bakom slängkyssar och kamerablixtar. Här möter vi uppumpade D-kupor, hårdblonderade B-skådespelare och åtskilliga uppblåsta egon. Och en tjej som sett allt från insidan.
Pamela Anderson har mycket gemensamt med huvudpersonen Star. Hon växte upp i en småstad och blev upptäckt under en fotbollsmatch. Snart gjorde hon sitt första utvik i Playboy. Därefter följde genombrottet i tv-serien Baywatch - rollen som CJ Parker gjorde henne världskänd. Sedan dess har hon ständigt figurerat i pressen, inte minst under sitt stormiga äktenskap med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee.Läs mer

Pamela Anderson

Star