Pamela Anderson

Foto: Williams

Utforska författaren

Pamela Anderson växte upp i en småstad och blev upptäckt under en fotbollsmatch där hon bar en t-shirt med reklam för ett ölmärke. Öltillverkaren anställde hennes som modell och snart gjorde hon sitt första utvik för Playboy. Därefter följde genombrottet i TV-serien Baywatch som gjorde henne till megakändis. Hon är en av de modeller och skådespelerskor som figurerat mest i pressen runt om i världen: inte minst under sitt stormiga äktenskap med Mötley Crue-trummisen Tommy Lee.

Utgivning

Om boken

Pamela Andersons debutroman Star är rolig, utmanande och fängslande - ett måste för alla chick-lit fans och för alla som är det minsta nyfikna på att få en glimt in bakom kulisserna i Hollywood!

Pamela Anderson använder skamlöst sina egna erfarenheter för att skildra de mycket rika och glamourösa, och hon gör det på ett sätt som får oss att skratta högt under läsningen. Här möter vi uppblåsta egon, uppumpade D-kupor och hårdblonderade B-skådespelare.
Men det är också en berättelse om Star Wood Leigh, en vacker blondin med ett stort hjärta, naiv och troskyldig ibland, men med stor aptit på livet. Och med en äventyrslust som tar henne från småstadens dubbeljobb på skönhetssalonger och kaféer till modellkontrakt och kändispartyn bland de förmögna och hänsynslösa.

Hot spot - attityd, flärd och underhållning!
Hot spot är en ny utgivningslinje på Prisma där vi erbjuder den mest underhållande läsningen från de internationella bestsellerlistorna på svenska. Direkt till ett lågt pris! Det här är underhållande, heta böcker med attityd och flärd - som gjorda för alla som vill drömma sig bort en stund.

Läs mer

Pamela Anderson

Star