Andrew G. Marshall

Foto: Privat

Utforska författaren

Andrew G. Marshall har arbetat i över tjugo år som relationsexpert och psykolog. Han är ordförande i The British Men’s Counselling Association och medverkar regelbundet i engelska tidningar som The Observer, Women’s Weekly och The Times. Han är också en regelbunden gäst i LIVE Television.

Utgivning

Om boken

Vad gör man när förhållandet stagnerat och man betraktar sin partner mer som en god vän än som älskare? Hur får man tillbaka glöden och passionen i sitt förhållande? Andrew G. Marshall har arbetat som familjeterapeut i många år. Genom att följa hans sjustegsmetod kan du rädda ditt förhållande och få tillbaka förälskelsen i din kärleksrelation.

Är det verkligen möjligt att få tillbaka passionen, att på nytt bli förälskade i varandra? Enligt den engelske relationsrådgivaren Andrew G. Marshall finns det inte några omöjliga förhållanden. Problemet är ofta att man tar varandra för givet och tycker sig redan i förväg kunna förutse vad den andre tycker och tänker. Man slutar att se varandra och därmed också bekräfta varandra. Till slut vill oftast den ena partnern bryta sig ur relationen med skilsmässa som följd.
I boken varvar Marshall sina teorier med exempel från sina klienter och ger dessutom läsaren praktiska övningar för att själv kunna förbättra sin relation.

· Först måste man lära sig förstå kärleksförhållandets olika faser.
· Det är viktigt att argumentera och att gräla.
· Kärlekens språk, talar ni samma eller olika språk?
· Glöm inte den lekfullhet som fanns i relationen. Man måste ha roligt tillsammans.
· Ta ansvar för dina handlingar. Det är alltid lätt att skylla på den andre eller att kompromissa för mycket.
· Att ge, teorin om "brytpunkter". En liten förändring kan vara mer effektiv än en stor.
· Att aldrig låta förhållandet stagnera utan ständigt utvecklas.Läs mer

Andrew G. Marshall

Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre