Nicole Richie

Foto: Copyright Sjöberg Bild

Utforska författaren

Nicole Richie är dotter till Lionel och Brenda Richie. Hon slog igenom 2003 i dokusåpan Simple Life och har blivit omtalad för sin spontanitet och uppriktighet. 2006 hamnade hon på Forbes årliga lista över världens 100 mest kända personer.

Utgivning

Om boken

Nicole Richie romandebuterar med en fantastisk historia, baserad på hennes eget liv, om att växa upp i lyx men ändå känna att något viktigt saknas. Det är en berättelse om ett liv utan gränser, och om betydelsen av att nå framgång och kärlek för sin egen skull.

Chloe Parker - rockprinsessa och medlem i Hollywoods innekretsar - adopterades som liten av en världskänd artist och hans fru. På en underligt ögonblick blev den fattiga flickan stormrik.
Men det är inte nödvändigtvis särskilt lätt att växa upp i lyx: Chloes barndom blev vild - full av kändisfester, bråk med pressen och besök på rehabiliteringskliniker.
Plötsligt en dag hamnar hon själv mitt i rampljuset, som ansiktet utåt för en landsomfattande reklamkampanj. Lyckan skulle kunna vara gjord. Men när hennes biologiska pappa, som hon inte hört av på evigheter, dyker upp igen, och hennes bästa vän förråder henne, tappar Chloe kontrollen över sitt missbruk, sina vänner och sin integritet.
Genom karaktären Chloe Parker berättar Nicole Richie en fängslande historia om Hollywoods nya elit. Det blir en resa mellan de viktigaste premiärerna, de mest exklusiva kändisfesterna, de hetaste shoppingstråken och de coolaste klubbarna. Chloe Parker kommer in överallt, och ser till att utnyttja det - ett livsdrama mer omskakande än någon dokusåpa!

Läs mer

Nicole Richie

Sanningen om diamanter