Sara Varga

Foto: Patrick Saxe

Utforska författaren

Sara Varga är en singer/songwriter som jobbat med musik i hela sitt liv, bland annat som eftertraktad internationell DJ. I år släpps hennes första album, men också debutboken Från groda till prins. Det är en samling bitska levnadsregler som hon stoppade i händerna på sin nuvarande sambo redan på första dejten. Och nu får vi andra möjlighet att ta del av Saras sanningar ...

Utgivning

Om boken

Du kommer att bli en riktig prins! Från groda till prins blir din guide, din ledsagare - en ärlig kompis att hålla i handen. Boken ger dig en bättre inblick i vad kvinnor vill ha, men berättar framför allt vad de absolut inte vill veta av. Mångsysslaren Sara Varga lär ut knepen som plockar fram just din prinspotential. Som berättar hur du blir ditt allra bästa jag!
När du läst klart kommer du att sitta inne med ovärderlig information om hur du fångar en riktig prinsessa. Och hur du behåller henne.

Så glöm superhjältar, mammas pojkar och allt du hört om att snusa skulle vara manligt, svett sexigt och lort under naglarna bevis på att du är en riktig karl. När du läst klart kommer du att sitta inne med ovärderlig information om hur du fångar en riktig prinsessa - och hur du behåller henne.


Läs mer

Sara Varga, Gustaf Brundin

Från groda till prins