Linn Larsson

Foto: Jimmie Lannér

Utforska författaren

Linn Larsson kommer från Umeå, men är numera bosatt i Stockholm. Hon är en stor bak- och matlagningsentusiast och har skrivit bakböckerna Fika för vänner och Kokbok för Kära. Hennes motto är att det ska vara enkelt och roligt att laga mat. Till vardags jobbar Linn på en designbyrå och bloggar om mat.

Flera recept ur Fika för vänner ligger på recept.nu

Utgivning

Om boken

För alla som vågar ta steget från Ballerinakex till att baka själv! En riktigt mysig fikabok som inspirerar till både planerade och spontana stunder med bästisar och bekanta över tekoppar och chokladmuggar.

Linn Larsson, författare till Kokbok för kära, bjuder nu på 45 väl beprövade recept på kakor och bullar - de flesta bakade från grunden, några med mix som utgångspunkt. Alla snabba, enkla och försvinnande goda! Recept som passar utmärkt att bjuda sin vän på, vare sig det gäller efter söndagspromenaden eller för en pratkväll i myssoffan. Alla kakor är dubbelt så goda i sällskap!
Fika för vänner är indelad i kapitel efter de tillfällen då vänner träffas - eller önskar att de kunde träffas: Telefonfika, Kura i soffan, Hjärtetröst, Vinterpicknick, Hälsa på-gott, Lyxig långfrukost, Överraskande besök (hur man svänger ihop något gott snabbt!) och Efter söndagspromenaden.
För de flesta av oss är det viktigaste när man bakar, förutom att det blir fantastiskt gott, att det är enkelt och går snabbt. Här är det garanterat enkelt så att alla klarar degen. Krångla inte till det i onödan! Kommer det överraskande besök kan ett paket morotskaksmix tillsammans med de rätta tillbehören, lite inspiration och några lättsamma tips bli en bedårande liten bakelse. Ät och njut!

Läs mer

Linn Larsson

Fika för vänner