Judith C Rodriguez

Utforska författaren

Judith C. Rodriguez har arbetat och undervisat i dietfrågor vid University of North Florida under många år. Hon har också arbetat som konsult i nationella hälsofrågor och är aktiv medlem av American Dietetic Association.

Utgivning

Om boken

Vilket sätt att gå ner i vikt passar dig bäst: Atkins, GI, South Beach eller Medelhavsdieten? Med hjälp av den här boken kan du jämföra, utvärdera och välja mellan 75 olika viktminskningsmetoder kända över hela världen.

Vill du ha en "quick fix diet" eller är du beredd att lägga om dina kostvanor för gott? Enkla veckomenyer och korta fakta om varje metod gör det enkelt att jämföra och välja den som passar bäst just för dig. Överskådliga och användarvänliga tabeller visar vad som är absolut förbjudet att äta och vad som är fritt fram.
Boken tar också upp frågeställningar som: kan jag fortsätta att äta ute?, hur fungerar dieten för övriga familjemedlemmar?, hur vetenskapligt säker är dieten?

Författaren har arbetat och undervisat i dietfrågor vid University of North Florida under många år. Hon har också arbetat som konsult i nationella hälsofrågor och är aktiv medlem av American Dietetic Association.

Läs mer

Judith C Rodriguez

Gå ner i vikt!