David Squire

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

Oavsett om det är första gången du har en trädgård eller om du är van och erfaren, hittar du praktiska råd och lösningar i den här boken. Allt från dränerning, klätterväxter och formklippning till beskärning av fruktträd, skadedjur och redskap - du hittar det här! Vilka buskar och växter passar bäst i din trädgård, hur bekämpar man envisa skadedjur och växtsjukdomar, hur beskär man olika typer av växter på bästa sätt - alla dessa frågor får du instruktiva och lättfattliga svar på i den här boken. Boken består av fyra delar fulla av praktiska råd, beskrivningar, instruktioner, verktyg och redskap:
· Den första trädgården
· Buskar och träd
· Beskärning
· Skadedjur och växtsjukdomar

Läs mer

Alan Bridgewater, Gill Bridgewater, David Squire

Stora trädgårdsboken - praktiska råd

Om boken

Kanske är du lyckligt lottad och har en stor och härlig trädgård? Eller så är den inte mycket större än ett litet rum, men det innebär inte att du inte kan förvandla den till
husets bästa rum - ett rum med himlen som tak.
Den här boken guidar dig genom alla stadier, från att planera och göra ritningar till att välja verktyg, gräva, bygga murar, plantera och mycket, mycket mer. Allt rikligt och detaljerat illustrerat.
Så sluta att drömma … nu är det dags att göra verklighet av fantasierna! Boken består av fyra delar fulla av inspiration, design och vackra exempel men även konstruktioner, instruktioner och redskap:
· Trädgårdsdesign
· Små trädgårdar
· Trädgårdsdammar
· Uteplatser

Läs mer

Stora trädgårdsboken - inspirerande projekt

Alan Bridgewater, Gill Bridgewater, David Squire

Stora trädgårdsboken - inspirerande projekt