Måns Renntun

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

Med 100 stockholmstips som alla kostar mindre än 100 kronor att uppleva, är detta boken alla stockholmare och turister bör ha i sin ägo. Detta är den ultimata budgetguiden till Stockholm. Men allt här i är inte billigt, men alla har råd. En öl för 74 kronor är dyrt. Men stans bästa öl är värd 74 kronor. Bara du vet var du hittar den. "100 under 100" känns invigd och initierad. Läsaren förstår att vi har upplevt tipset och jämfört det med något annat. Läsaren ska se detta som en guide till att vara stockholmare, uppleva staden så som den mest invigde huvudstadsbon gör.
Skribenterna Johan Åkesson och Lovisa Madås har med sina flera års erfarenhet från att tipsa om huvudstadens främsta upplevelser i DN På stan och Allt om Stockholm, bäst koll i hela Stockholm. Faktiskt. Och det lyser genom i texterna. Budget är främsta ledordet. Men även lyx får plats, så länge det är billigare än 100 kr. Hemligt blandas med etablerat, men alltid skrivet med koll.
Texterna skrivs rappt, humoristiskt och kaxigt. Läsaren kan genom tipsen ana stans trender, förstå vad som är en klassiker och vilket utbud som finns i vilken stadsdel.
De 100 tipsen får Stockholm att upplevas som en internationell storstad. Och de 100 tipsen inspirerar till att uppleva staden alla tider på dygnet. Allt under devisen; alla har råd att uppleva Stockholm!

Läs mer

Johan Åkesson, Måns Renntun, Lovisa Madås

100 under 100