Linnea Johansson

Foto: Dan McMahon

Utforska författaren

Linnea Johansson har under flera år varit kändisarnas favoritfestfixare. Hon har arrangerat partyn för några av de absolut största namnen inom amerikansk showbiz, bland annat Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Sienna Miller och Paris Hilton. Hennes största passion sedan barndomen är att laga mat. Och det behöver faktiskt inte bli så dyrt att bjuda på något riktigt festligt. "Folk skulle bara veta vad man kan göra för ganska lite pengar", säger hon.

Linnea stylar matreportage åt flera av de stora amerikanska magasinen och medverkar även regelbundet i svenska Elle och Mersmak. Hon har tidigare skrivit boken Festfixaren, publicerad i Sverige och USA.

Utgivning

Om boken

Recept från sena kvällar i New York är en kokbok när du vill bjuda på något speciellt. Allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många. Den New York-baserad festfixaren Linnea Johansson har i många år ordnat middagar och fester för den amerikanska nöjesindustrins elit - med kända namn som Kardashians, Jennifer Lopez, Richard Gere, Sarah Jessica Parker på gästlistan. Här delar hon med sig av sina bästa recept, smarta tips och personliga historier från ett händelserikt liv i New Yorks nöjesvärld.

Recept från sena kvällar i New York bjuder på recept, drinkar och menyer - allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många.

Läs mer

Linnea Johansson

Recept från sena kvällar i New York