Tina Scheftelowitz

Utforska författaren

Tina Scheftelowitz, född 1964, är matskribent, kokboksförfattare, produkt- och konceptutvecklare samt föredragshållare. Grundare till Floras kaffebar.

Utgivning

Om boken

Den danska dundersuccén nu i Sverige! Första "hiten" kom redan 1997 i hemlandet Danmark för författarna Sonja Bock och Tina Scheftelowitz. Sedan dess har de följt upp debuten med en lång rad framgångsrika kokböcker i samma personliga opretentiösa stil.

Författarnas målsättning har alltid varit att förmedla lättillgängliga recept med fokus på sund och välsmakande mat. Man kan inte säga annat än att de har lyckats med sammanlagt över en miljon sålda böcker!

Efter de fantastiska succéerna har Sonja och Tina nu handplockat de bästa av de bästa recepten från alla deras verk och kompletterat dessa Greatest Hits med en samling extranummer. Här hittar du ett urval av sunda sallader, superba soppor, geniala grytor och andra varmrätter som smörgåsar, smörrebröd och burgare. För att inte tala om briljanta bufféer, suveränt sammansatta middagar, härliga desserter och kaloribomber till kakor.
Som inspiration och extra bonus får läsarna även en festchecklista.
Ha kul och njut av din måltid!

Läs mer

Sonja Bock, Tina Scheftelowitz

Suveräna Succéer