Julia Fors

Foto: Susanne Kindt

Utforska författaren

Julia Fors är kostrådgivare och hälsojournalist på Aftonbladet Wellness. Hon föreläser dessutom om kost och wellness och har skrivit den bästsäljande hälsoboken Bodylicious tillsammans med Sofi Fahrman. Julia bor i Göteborg med sin man och dotter. Hon älskar frihetskänslan av en löprunda längs klipporna på västkusten och lagar gärna och ofta sin specialitet: desserter med en nyttig twist.

Utgivning

Om boken

Följ med Sofi Fahrman och Julia Fors på resan mot en snyggare, starkare och sundare kropp. Lätta och lustfyllda råd om kost och träning, för vem har sagt att en sund livsstil måste vara tråkig?

Sofi och Julia har rest runt och testat de mest effektiva träningsformerna och hälsoknepen. Sofi har fått de bästa insidertipsen från Hollywoods skickligaste tränare, och Julia delar med sig av sina kunskaper om kost och hälsa.

I träningsdelen går Sofi igenom kroppens viktigaste muskelgrupper och med handfasta övningar och tydliga bilder visar hon hur du ska träna för att bli stark, snygg och hälsosam. Kostdelen innehåller mängder av hälsotips för att underlätta din vardag, där jobbdeadlines, dejter och allmän stress sätter käppar i hjulet för ditt sunda liv.

Ingen mat är förbjuden, det gäller bara att göra smartare val. Dessutom avslöjas genvägar och tips som: vad du ska äta före och efter träning, smarta val på restaurang, bra mellanmål och hur du äter hälsosammare utan att det blir tråkigt. Som bonus får du en vältränad och snygg kropp!

Boken avslutas med ett 3-veckors boot camp med kostråd till ditt personliga röda-mattan-event.

Tillsammans avslöjar Sofi och Julia hemligheterna om hur du får din drömkropp och dessutom har kul på vägen!

Läs mer

Sofi Fahrman, Julia Fors

Bodylicious

Om boken

Efter succén med Bodylicious kommer nu radarparet Sofi Fahrman och Julia Fors med en helt ny hälsobok i samma boostande och inspirerande anda - Superlicious!

Här tar Sofi och Julia Bodylicious-livsstilen ett steg längre. I träningsdelen hittar vi nya övningar med efterfrågade fokus: löpning, den effektivaste 20-minutersträningen, de bästa övningarna för mage och rumpa och avstressande yoga.

I kostdelen hittar vi goda och hälsosamma recept på bland annat juicer, mellanmål, middagar och desserter, men också topp 10-maten som får dig att må fantastiskt, bästa tipsen för att bli av med sockersuget och mycket mer.

Både Sofi och Julia är nyblivna mammor och i bokens Mamalicious-avsnitt delar de med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka kring mat och träning både under och efter graviditeten, allt enligt Superlicious-livsstilen.

Som avslutning i boken hittar vi ett riktigt bootcamp-program, enkelt och roligt att följa!

Läs mer

Superlicious!

Sofi Fahrman, Julia Fors

Superlicious!