Rod Stewart

Utforska författaren

Rod Stewart är en av våra allra mest älskade rockartister. Han gjorde sig ett namn som sångare i The Faces på 60-talet och blev sedan världskänd med sina soloalbum. Med över 30 succéskivor i bagaget och 50 år på scenen tar rockikonen nu steget till att även bli författare.

Utgivning

Om boken

Rod Stewart är en genuin rock ´n´ roll-legend, känd för sin hesa stämma, sina dansvänliga hits, sitt eldiga fotbollsintresse och sin fäbless för blondiner. I sin mustiga självbiografi berättar han med humor och en stor dos självironi om vägen från arbetarkvarterens London till världens stora scener.

Han är en av världens mest säljande rockmusiker genom tiderna. Idag, efter 50 år i rockhistoriens centrum, har Rod Stewart en enastående livsberättelse att dela med sig av. Varmt och humoristiskt beskriver han fascinerande möten med kultförklarade personer som Jimi Hendrix, Ronnie Wood, Mick Jagger, Janis Joplin, Elton John, David Bowie och många fler. Läsaren sveps med av Rod Stewarts berättarglädje och får personliga och unika ögonblicksbilder av händelser som format musikhistorien. En och annan rad ägnas också åt hans intresse för kvinnor, som bland annat resulterat i tre äktenskap och åtta barn. Författaren bjuder också på oväntad kuriosa, som att han sedan barnsben är en hängiven modelljärnvägsbyggare.

Rod Stewarts tycke för Sverige uppstod redan på 70-talet då han hade ett skandalomsusat förhållande med det blonda bombnedslaget Britt Ekland. Sedan dess har rockräven Stewart uppträtt många gånger här för fullsatta arenor.

Läs mer

Rod Stewart

Min självbiografi