Laila Bagge

Foto: John Hagby

Utforska författaren

Laila Bagge är låtskrivare, sångare och manager och kanske allra mest känd för sin medverkan i Idol-juryn tillsammans med Anders Bagge och Andreas Carlsson. Idag är hon aktuell med sin livsstilsblogg på tidningen mama och är gift med skådespelaren och artisten Niclas Wahlgren.

Utgivning

Om boken

Laila Bagge ville hitta tillbaka till kroppen hon hade innan hon blev gravid. Hon började träna med blicken stadigt fäst på vågen, men insåg snabbt att det handlade om så mycket mer än vikt: ork, styrka, friskhet och pigghet.
Kom i form på 30 dagar innehåller hennes handfasta tips, baserade på egna erfarenheter.

Boken är både en praktisk träningsbok och en nyttig kokbok med fräscha recept av Lailas man Niclas Wahlgren, som har en bakgrund som kock.

Den passar alla som kämpar med att få in träning och goda matvanor i sin vardag. Träningen är uppdelad i tre olika nivåer, så att vem som helst oavsett form kan kasta sig rakt in i det enkla och tydliga 30-dagarsprogrammet som innehåller träningsinstruktioner och middags- och lunchförslag för varje dag. Laila tipsar dessutom om fyra läckra syndarmåltider, eftersom den som kämpar också är värd en rejäl belöning. Under sin resa har Laila samlat på sig ovärderlig kunskap om träning och kost och med sin bok vill hon peppa andra att hitta vägen till ett friskare och starkare liv.

"Jag har saknat en bok som är allt-i-ett. Som har både färdiga menyer med god, nyttig och mager mat som är lätt att laga, samtidigt som man får ett varierat träningsprogram att följa för att komma i form.

Jag har inte velat skriva en bok om bantning, utan om hur man kommer i form och sedan håller sig i form. För det handlar om en livsstil man måste ändra, och det ska kännas kul och inspirerande. Det är alltid jobbigt att bryta mönster och ta sig i kragen. Därför erbjuder jag här ett helt 30-dagarsupplägg från början till slut. Följer man det kommer man garanterat i form. Ge mig 30 dagar så ska jag bevisa det!"
Laila Bagge

Läs mer

Laila Bagge

Kom i form på 30 dagar