Hans Christiansen

Utforska författaren

Hans Christiansen har känt Kjell Bergqvist i drygt tio år och de har tidigare gjort en kokbok tillsammans. Christiansen har en bakgrund som ägare till en reklambyrå där han arbetat som fotograf och skribent. Han har, förutom att producera en mängd böcker, skrivit två kokböcker, en bilbok och en bok om spännande möten med män, deras karriärer och livssyn.

Utgivning

Om boken

Kjell Bergqvist är en mycket uppskattad skådespelare, både på scen och på filmduken. Hans engagemang för de utsatta är stort, framförallt för kvinnor och barn.

Bakom allt det här ligger egna erfarenheter och värderingar från livets stig. En kärleksfull uppväxt i Högdalen där halvsyskon dyker upp var och varannan dag, via päronglass i nyllet på rektorn i första ring med relegering som resultat.

Det här är en berättelse från de första stapplande stegen till i dag. Alla gamla kolleger, från Sif Ruud till Tommy Körberg, som har påverkat Kjelle i hans yrke. Det handlar om ett liv med en förbrytare, om möten med drottningen och middag med regeringen. Om Kjelles alla kvinnor med bland annat sju år i en romsk familj och äktenskapet med Miss Universum.

Sorg och glädje, och fantastiskt roligt.

Läs mer

Kjell Bergqvist, Hans Christiansen

Kjelle Berka från Högdalen