Robert Stasinski

Utforska författaren

Robert Stasinski är skribent och redaktör med inriktning på crossfit, styrketräning och funktionell fitness och är dessutom utbildad CrossFit Level 1 Trainer. Han har varit chefredaktör för tidskrifter som Träningsguiden, Träna NU och senast BODY Magazine – ett av Sveriges största och äldsta träningsmagasin.

Han har en bakgrund som kultur- och samhällsjournalist i bland annat Upsala Nya Tidning, Expressen, Sveriges Radio, Arena, Axess och Modern Psykologi, med ett brett intresse för ämnen som ekonomi, kultur, psykologi och hälsa.

Utgivning

Om boken

Den nya crossfitinspirerade träningstrenden är här för att stanna. Det rör sig om enkel men intensiv och ständigt varierad träning som kan utföras hemma eller utomhus och som utgår ifrån den enskilda kroppens behov och möjligheter.

Nyckelorden inom crossfit är funktionell och högintensiv träning, både med och utan vikter. Boken riktar sig både till dig som är nybörjare, dig som söker en nytändning i din träning och dig som redan hittat crossfit som din träningsform.

Funktionell träning bränner fett och bygger muskler, ger uthållighet och en funktionell kropp. Tack vare variationen, den korta startsträckan och de pålitliga resultaten är crossfit en träningsform som verkligen kommit för att stanna.

Läs mer

Robert Stasinski, Karl Dyall

Fitnessrevolution