Erika Scott

Foto: Peter Knutson

Utforska författaren

Erika Scott började på Aftonbladet 2005 och har tidigare varit reporter och redaktör på Söndag. Numera är hon chef för Aftonbladets alla magasin. Hon har även varit anställd vid Bonnier Tidskrifter som specialtidningschef på Amelia. Vi ses i Disneyland är hennes debutroman.

Utgivning

Om boken

Emma arbetar på produktionsbolaget Gigant Television, som styrs av den pragmatiska vd:n Elsa Wander. Emma är gift och har två barn. Hennes man, Andreas, är frilansjournalist och kämpar för att få uppdrag.

Emma har en tid haft värk i underlivet, när hon söker vård visar det sig att hon har drabbats av "bukens tysta tumör", äggstockscancer. Hon chockas av beskedet och förmår sig inte att berätta för familjen, utan får tröst och stöd av sin ex-sambo, Preben. Samtidigt söker Andreas också bekräftelse på annat håll, men tar risker och går över gränser på ett sätt som både fascinerar och skrämmer honom.

Erika Scott, journalist på Aftonbladet, debuterar med en helgjuten tidsbild av medelklassens jargong och preferenser. Vad händer med människor när livet ställer ultimatum? Kan ett äktenskap, som fyllts av hemligheter, räddas?

Vi ses i Disneyland handlar om döden och livet. Om att älska, svika och vilja kontrollera sig själv och andra. En djärv roman som landar mitt i samtiden.

Läs mer

Erika Scott

Vi ses i Disneyland

Nyheter

19 februari 2018

Vinn våra pocketnyheter!

Nyheter