Marit Danielsson

Foto: Göran Segeholm

Utforska författaren

Marit Danielsson är kanalchef för Sjuan och TV4 Fakta. Hon har ansvarat för bl a Nyhetsmorgon, utvecklat nya TV-program och varit chefredaktör för Allt i Hemmet och Allt om trädgård. Marit har även varit programledare. Hon brinner för moralfrågor, ord och relationer, inte minst de krångliga, och driver Skilsmässopodden med sin partner. Coachar vid sidan av jobbet. Är utbildad lärare. Född i Malung.

Utgivning

Om boken

Hur vet man när förhållandet inte går att rädda? När har man rätt att gå? Krävs svek, otrohet, dåligt sexliv - eller räcker en känsla av att livet borde vara något mer? Med värme och skärpa beskriver författarna de kärlekstvivel vi alla kan drabbas av. De vänder och vrider på perspektiven, ger klarsynta råd och helt nya verktyg för krisande kärlekspar. Är varannan vecka-livet optimalt? Orkar jag behålla kontakten med mitt ex? Hur hantera svartsjuka, skuld, rädsla för ensamhet - och hur blir jag stark igen?

Lyckligt skild gör upp med myten om att en separation är ett misslyckande. Utifrån egna erfarenheter ger författarna istället hopp och tröst, och visar att det svåra vägvalet kan leda till en lyckligare tillvaro för både barn och vuxna.

Läs mer

Magnus Abrahamsson, Marit Danielsson

Lyckligt skild