Gaz Oakley

Utforska författaren

Att bli vegan var det bästa beslutet Gaz Oakley någonsin tagit. Gaz, aka Avant-Garde Vegan, var en gång köttätare och kände att han ofta inte mådde så bra. Han bestämde sig för att pröva på att bli vegan för hälsofördelarna, sin kärlek till djuren och för att ta sitt ansvar för vår planet. Som utbildad kock fann han att det var överraskande lätt att få stora smaker och starka färger i veganska rätter utan att kompromissa och han märkte snabbt hur han kände sig både starkare och mådde bättre.

Utgivning

Om boken

Är du frestad att prova att laga vegansk mat, men vet inte var du ska börja? Eller vill du bara byta ut till en köttfri dag i veckan?

I den här boken visar Gaz Oakley att vegansk mat är allt annat än tråkig och smaklös. Med fokus på just smak skapar han mat som är djärv, levande och vacker. Från Deep Purple Soup till salvie och rökt chili "dog" till hans världsberömda vegan "fish and chips" och chocolate tart Raw Cacao ostkaka. Den godaste tänkbara mat som bara råkar vara vegansk. Oemotståndlig, vacker och fylld med rätter som är bra för dig, det här är allt annat än en vanlig vegansk kokbok.

Läs mer

Gaz Oakley

Vegan 100