Husbil - trendigt, flexibelt och bekvämt

Datum

15 Mars 2019

Åk på semester och känn dig som hemma, upptäck olika platser på egen hand, orörda och nära naturen. Att resa med husbil är trendigt, flexibelt och bekvämt. I Husbil genom Europa presenteras 24 varierande husbilsturer i Europa. Den tar sig från Nordkap i norr, via Irlands gröna kullar, ner genom Europa, till Medelhavets soliga kuster.

Upplev vackra och intressanta turer genom Tyskland, Spanien, Frankrike, Kroatien och Grekland. Varje tur visas på en karta där även sevärdheter och populära ställplatser är markerade. Platser och sevärdheter som passeras eller är värda en omväg presenteras här med text och vackra bilder. En inforuta beskriver typ av ställplats, dess läge och omgivning, GPS-koordinater och annat som kan vara bra att veta när du väljer plats för natten och morgonens nya utsikt.

Husbil genom Europa är guiden för dig som vill ut och åka på de europeiska vägarna. Fylld med information om spännande resmål, natursköna platser, vackra vägar och sevärdheter blir den din guide på turen. Låt resan bli en del av målet!