Få den senaste boken i Springfloden-serien – lagom till påsk!

Datum

12 April 2019

Påsken är kriminalromanens stora högtid och i år bjuder vi på den senaste boken i serien som började med tv-aktuella Springfloden: Cilla och Rolf Börjlinds Kallbrand.

”Från klarhet, till klarhet till bästa boken hittills”, skrev Blekinge Läns Tidnings recensent om boken.

I ett villaområde utanför Stockholm sprängs en familj ihjäl i sin bil. Olivia Rönning på Rikskrim får uppdraget att utreda fallet. Utredningen drar ner henne i en värld av sexuella övergrepp och ett nät av män som gör vad som helst för att behålla sin makt.

På andra sidan jorden tar sig före detta polisen Tom Stilton fram i en kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt.

Cilla och Rolf Börjlinds femte roman är en tät thriller om övergrepp, terrordåd, #metoo och pedofili.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev Norstedts Vänner så får du Kallbrand som e-bok i din mejllåda. Fyll i din e-postadress här!

 

Nyhetsbrevet med nedladdningslänk till boken skickas ut torsdag 18 april – därefter kan du ladda ner boken till 24 april. Även befintliga prenumeranter av vårt nyhetsbrev får utskick med nedladdningslänk. 

”Person- och miljöbeskrivningen är utmärkt, spänningsfaktorn är mycket hög och intrigflätningen imponerar rakt igenom. Upplösningen överraskar och kvar dröjer sig den sorgliga insikten om mänskliga tillkortakommanden” - Lilian Fredriksson, Bibliotekstjänst om Kallbrand.

Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte ta del av detta erbjudande. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev

Relaterat

Om boken

Författarna bakom tv-serien Springfloden är tillbaka!

I ett villaområde utanför Stockholm sprängs en familj ihjäl i sin bil. Olivia Rönning på Rikskrim får uppdraget att utreda fallet. Utredningen drar ner henne i en värld av sexuella övergrepp och ett nät av män som gör vad som helst för att behålla sin makt.

På andra sidan jorden tar sig fd polisen Tom Stilton fram i en kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt.

I Cilla och Rolf Börjlinds femte roman utgörs den röda tråden av ondskan som ruttenheten framkallar vid övergrepp, terrordåd, #metoo och pedofili.

"Person- och miljöbeskrivningen är utmärkt, spänningsfaktorn är mycket hög och intrigflätningen imponerar rakt igenom. Upplösningen överraskar och kvar dröjer sig den sorgliga insikten om mänskliga tillkortakommanden" - Lilian Fredriksson, Bibliotekstjänst om Kallbrand

Skrivet om Cilla och Rolf Börjlinds förra bok om Tom Stilton och Olivia Rönning Sov du lilla videung:

"Nya boken om Tom Stilton är hittills vassast i serien. Börjlinds står mitt i samtiden, berättar om angelägna ämnen och höjer tempot." - Dagens Nyheter

"Börjlinds har åstadkommit sin hittills starkaste deckare." - Trelleborgs Allehanda

"Börjlinds står verkligen mitt i den kaotiska verklighet vi befinner oss i just nu och berättar en både oroväckande skrämmande och nagelbitarspännande historia." - Norra Skåne

Läs mer

Rolf Börjlind, Cilla Börjlind

Kallbrand