Maja Willander

Foto: Ulla-Carin Ekblom

Utforska författaren

Maja Willander är född 1977 och uppväxt i Glanshammar utanför Örebro. Där är hon också numera bosatt, med man, dotter och hund. Vid sidan av sitt författarskap arbetar Maja som översättare.

Maja har gett ut tre romaner på annat förlag: Konsten att bli en viol, Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång och Kärlek börjar med mord.

Utgivning

Om boken

Första delen i nya romance-serien Kärlek på Vintergatan!

Livia är på väg till Gran Canaria, men hon har inte bara sol och bad i tankarna. Det viktigaste för henne är att bevisa att hon klarar sig på egen hand. Hon tänker absolut inte spana efter män, som hennes nya väninna Mirja gör. De hamnar på samma hotell och lär känna varandra medan de njuter av lata dagar vid havet, god mat och utflykter på den vackra ön.

På hotellet bor också Jens, en svensk man i Livias egen ålder som hon har svårt att slita blicken ifrån. Hon trivs så bra i hans sällskap, och visst verkar intresset vara ömsesidigt? Livia tvekar. Jens söker äventyret, själv behöver hon trygghet. Och hon vet inte om hon är beredd att avslöja hela sanningen om sig själv...

Men deras första kyss känns så rätt, och vardagen hemma på Vintergatan i Örebro verkar så avlägsen. Ska hon våga ta chansen.

Tur och retur i kärlek är en romantisk kärlekshistoria med en fot i det himlastormande och en fot i det vardagsnära - en berättelse om att få en andra chans i livet.

Läs mer

Maja Willander

Tur och retur i kärlek