Golddiggers

Författare

Tasmina Perry

Översättare

Johanna Svartström

Golddiggers

2009-02-11

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Översättare

Johanna Svartström

Författare

Recensionsdag

2009-03-02

Publiceringsdatum

2009-02-11

Bokinformation

Originaltitel

Golddiggers

Originalspråk

Engelska

Format

Inbunden, Pocket

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113020709

Antal Sidor

512

Vikt (kg)

0.281

Ryggbredd (mm)

31

Höjd (mm)

178

Bredd (mm)

110

Böcker av författaren

Om boken

New York-miljardären Adam Gold flyttar till London. Han är sexig, singel och på väg att ställas ansikte mot ansikte med de famösa och farliga lycksökarna - Gold Diggers - som ser honom som chansen till ett liv i lyx - och nöd och lust. Karin är jetsettare och entreprenör i baddräktsbranschen. Hon är en del av Londons mest glamourösa societé; Adam Gold passar henne perfekt som accessoar. Erin är den naiva flickan från landet som lyckas lura åt sig jobbet som Adams personliga assistent, men livet i fotoblixtarna och den närmast obscena rikedom som omger henne hotar att rasera hennes gamla värderingar. Molly är en falnad supermodell från 80-talet med dyra drogvanor. Adam är hennes sista chans att uppnå den livsstil hon alltid eftersträvat innan tiden hinner ifatt. Och så har vi Summer, Mollys dotter, en spirande skönhet som lever i skuggan av sin berömda mamma. Men strax blir det fråga om ombytta roller när Summer lyckas ro iland ett TV-avtal som sätter henne i rampljuset och på heta listan över kommande celebriteter. Från Monte Carlo till Comosjön, från St. Moritz till St. Barts - Gold Diggers tar oss på en svindlande tur genom de superrikas social kretsar, som kastar läsaren huvudstupa in i en värld av sex, lyx, mord och svidande trolöshet.

Läs mer

Tasmina Perry

Golddiggers

Om boken

En ny era för FLN-litteraturen har tagit sin början. Perrys Pappas flickor är en värdig arvtagare till Shirley Conrans Lace.

Det här är berättelsen om systrarna Balcon deras utstuderade skitstövel till far, lord Oswald Balcon (tänk JR Ewing i Dallas och lägg till lite brittisk sarkasm i leendet). Historien börjar med att lorden hittas död och att hans biografiförfattare samlar döttrarna i ett rum för att peka ut vem av dem som mördat honom. Alla har de motiv. Starka motiv.

Det är inte en slump att öppningsscenen påminner om den i Shirley Conrans Lace. Pappas flickor är i högsta grad en arvtagare till Conran. Jackie Collins, Judith Krantz, Penny Vincenzi: Tasmina Perry kan definitivt räknas in bland de stora namnen inom FLN-genren, trots att detta är hennes första bok. Pappas flickor är en tegelsten på närmare 600 sidor, men underhållande, lyxig och sexig.
En riktig skandalkrönika med massor av kommersiella kvaliteter.

Läs mer

Pappas flickor

Tasmina Perry

Pappas flickor