Magisk sommar

Författare

Hannah Widell

Amanda Schulman

Magisk sommar

Svenska

2013-04-24

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Recensionsdag

2013-05-15

Publiceringsdatum

2013-04-24

Formgivare omslag

Pernilla Qvist

Bokinformation

Originaltitel

Magisk sommar

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Amelia Widell

Format

Kartonnage, Flexband

Produktion

Papper

Träfritt obestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113047225

Antal Sidor

160

Vikt (kg)

0.94

Ryggbredd (mm)

21

Höjd (mm)

278

Bredd (mm)

228

Böcker av författaren

Om boken

Följ med systrarna Hannah och Amanda på deras magiska Gotlandssommar! Hit kommer de varje år, här umgås de med familj och vänner och lagar massor av mat för varje situation och tillfälle. Det blir ju ännu härligare med mat som man själv gjort. När man dessutom får njuta av Gotlands vackra natur blir det ännu bättre.

Magisk sommar serverar recept och inspiration för alla tillfällen, både festliga sådana och mer avslappnade: tapas på utetrappan, picknickmat för en dag på stranden, massor av marinader och tillbehör till sommarens alla grillkvällar, comfort food en regnig dag, matbröd och kaffebröd, saker man äntligen får äta igen när man har fött barn. Födelsedagskalas där man får äta hur mycket gott man vill, första semesterdagen, en midsommarlunch där hela familjen får bidra med något, hur man tar vara på bär och frukter i trädgården. Dessutom gästspelar Alex Schulman med en het chili.

Hannah och Amanda inspirerar med sin chosefria matlagning andra till att göra likadant: att njuta ofta och länge av god mat tillsammans med familj och vänner. Det är enkel mat med recept som kan göras om och om igen.

Förutom att laga mat berättar systrarna också om sina liv och sig själva. Viktiga händelser, betraktelser över tillvaron, minnen, känslor, babylycka och tips på bra musik för att komma i stämning. För systrarna handlar allt om att få ett ännu härligare liv och att låta alla känslor få vara med på vägen.

Magisk sommar är en må bra-kokbok som tilltalar alla sinnen. Välkommen!


Läs mer

Hannah Widell, Amanda Schulman

Magisk sommar