Du försvinner

Författare

Christian Jungersen

Översättare

Ninni Holmqvist

Du försvinner

2014-07-24

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2014-07-24

Översättare

Ninni Holmqvist

Kategori

Romaner

Bokinformation

Språk

Svenska

Originaltitel

Du forsvinder

Originalspråk

Danska

Format

Inbunden, E-bok, Häftad

Produktdetaljer

ISBN

9789113057637

Böcker av författaren

Om boken

Mia jobbar som lärare och hennes make Fredrik är en välkänd och högt uppskattad rektor på en privatskola. Under en semester på Mallorca med deras son Niklas börjar Fredrik plötsligt uppträda märkligt. När de åker bil börjar han att köra så vårdslöst att Mia undrar om de kommer att överleva. Under det efterföljande grälet kollapsar Fredrik och hamnar på sjukhus.

Det visar sig att han har en stor hjärntumör som måste opereras. Förmodligen kommer han aldrig mer att bli samme man som Mia en gång gifte sig med.

Du försvinner är en skakande och realistisk roman om den kaotiska värld som uppstår i följderna av en hjärnskada. Christian Jungersens prisbelönade och storsäljande roman väcker många obehagliga frågor, inte minst den om hur långt kärleken kan nå när allt man lärt känna som sitt plötsligt raseras.

"Hjärnans bräcklighet står i centrum i den danske författaren Christian Jungersens övertygande och provokativa roman. I denna stramt komponerade thriller är skillnaden att dess otillförlitlighet inte är ett litterärt objekt utan snarare ett hårt biologiskt faktum."
Wall Street Journal

Läs mer

Christian Jungersen

Du försvinner