Till männen som köpte min kropp

Författare

Tove Sahlin

Louise Amcoff

Till männen som köpte min kropp

Svenska

2021-01-14

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Samtida memoarer/biografier

Författare

Publiceringsdatum

2021-01-14

Formgivare omslag

Miroslav Šokčić

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Inbunden, Pocket, E-bok, Ljudbok

Produktdetaljer

ISBN

9789113114064

Böcker av författaren

Om boken

"Ni som betalar för andra människors kroppar finns överallt. Ni är någons pappa, farfar, bror, kusin, bästa kompis, chef eller kollega."

Louise Amcoff var 14 år när hon sålde sin kropp för första gången. Hon ville skada sig själv så mycket som möjligt, inget annat kände hon att hon var värd. Bekräftelsen när okända män ville betala för henne var flyktig, men spåren av deras övergrepp lämnade verkliga skador överallt i henne. Och gav upphov till allt större självförakt.

Det här är en skakande berättelse om prostitution, ångest och självskadebeteende. Det handlar om en ganska vanlig men ändå ovanlig tonåring i Hälsingland. En flicka som älskar hästar, flyr från institutioner och säljer sig på lunchrasten. Det handlar också om alla dessa män som anser sig ha rätten att köpa andra människors kroppar. Mängder av 25-åringar, småbarnspappor och farbröder; i förråd, bakom förskolor, i villan när familjen är iväg på sitt.

Till männen som köpte min kropp är en brännande aktuell och gripande självbiografi av Louise Amcoff, berättad för journalisten och kriminologistudenten Tove Sahlin.

Läs mer

Tove Sahlin, Louise Amcoff

Till männen som köpte min kropp

Nyheter

Foto: Roxanne Nilsson

21 januari 2021

Louise Amcoff: ”Det är helt vanliga män som köper sex”

Nyheter