Nya Salta boken

Författare

Bo Streiffert

Nya Salta boken

Svenska

2005-03-04

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Nautiska handböcker

Författare

Publiceringsdatum

2005-03-04

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151844756

Antal Sidor

24

Vikt (kg)

0.119

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

200

Bredd (mm)

240

Böcker av författaren

Om boken

Denna oumbärliga hjälpreda för båtfolk innehåller snabbfakta om det mesta när skepparen behöver friska upp minnet. Perfekt att alltid ha till hands i sittbrunnen eller vid styrpulpeten!

Sjömärken och navigering, fartygsljus och signaler, ankring och förtöjning, sjösjuka och första hjälpen... Salta Boken är en båtlivets klassiker som utkom i sin första upplaga redan 1968. Boken har aktualiserats elva gånger under årens lopp i takt med bland annat ändringar i utprickning och sjökortens utformning. Boken fångar upp både båtmaterialets och de elektroniska navigationshjälpmedlens snabba utveckling under senare år.

Den innehåller allt fritidsskepparen behöver kunna för att säkert framföra sin båt, både vad gäller navigering och praktiskt sjömanskap - mer än nog för att klara Kustskepparintyget - allt på bara 24 sidor. Materialet är överskådligt, koncentrerat och lättbegripligt presenterat i samspelande texter och pedagogiska färgillustrationer. Salta boken är tryckt på fukttålig, laminerad kartong, och fakta finns omedelbart till hands där de bäst behövs - ute i sittbrunnen!

Läs mer

Bo Streiffert

Salta boken