Millas kalastårtor

Författare

Camilla Tubertini

Millas kalastårtor

Svenska

2006-03-17

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Barn & familj kokböcker

Författare

Publiceringsdatum

2006-03-17

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Inbunden, Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151845548

Antal Sidor

96

Vikt (kg)

0.419

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

195

Bredd (mm)

195

Böcker av författaren

Om boken

Millas kalastårtor har sedan sin första utgåva räddat kalas över hela landet. Med sin galna stil har Camilla Tubertini tänjt på gränserna för vad en kalastårta kan vara - från pytontårta till hjärtegrynstårta, popcorntårta och bajstårta. Nu är hon tillbaka med en uppdatering av Millas kalastårtor som innehåller tretton helt nya kalasrecept, samtidigt som många av de ursprungliga bilderna uppdaterats.

Handen på hjärtat, hur många småbarn tycker om gräddtårta, den där gjord på sockerkaka? Mmh, inte så många. I Millas kalastårtor har Camilla Tubertini tagit sig friheten att ändra "materialstandarden" för kalastårtor. Den kan bestå av glass, chokladbollssmet, mousse eller varför inte "tårtsmask" - en mumsig massa du gör själv som är enkel att arbeta ihop och som kan formas och fyllas på tusen olika sätt! Den är dessutom perfekt att bygga både stora och små våningstårtor med, och det är så enkelt att barnen själva kan vara med och baka sin födelsedagstårta.

Längst bak i boken bjuder Camilla Tubertini på väl beprövade basrecept på sockerkakor, maränger, glasyrer och fyllningar. Hon lär också ut sina egna, förenklade tekniker för att jobba med glasyrer och choklad, som passar barn och alla som aldrig bakat en tårta förr.

Bland nyheterna finns snurriga tårtan, cacakaka, sista-minuten-tårta, surpuppsrutor, vimsekakor och nöff-å-mu-sorbet. Millas kalastårtor är rikt illustrerad och innehåller inspirerande bilder på både tårtor, dekorationer, barn som skapar och kalasar samt på produkter som författarinnan tipsar om och som är bra att ha hemma när man ska baka tårta.


Läs mer

Camilla Tubertini

Millas kalastårtor

Om boken

Äntligen kommer Camilla Tubertinis nya inspirationsbok för barnfamiljen. I Millas mysmat serveras den ultimata fredagsmysmaten, rätter för både fest och picknick och inte minst vardagsmat med lite knorr - att laga tillsammans.
Precis som Millas kalastårtor är Millas mysmat praktisk, helt unik och väldigt kul!

Boken innehåller allt från njutbara nyttigheter att bli mätt på till snabbfixade snacks, mellanmål, desserter och smaskiga barndrinkar. Förslag på vuxenvarianter finns också där det behövs. Alla recept är illustrerade med inspirerande färgfoton. Stämningsskapande bilder på barn ackompanjerar tips för bästa familje- eller kompismyset. Här finns massor av recept och tips på kul och god mat som ungar älskar - tanken är att de ska bli riktiga familjefavoriter!

Några exempel ur boken:

Pippisoppa
Baconbullar
Hemlisar
Låtsastårta
Randiga drinken


Läs mer

Millas mysmat

Camilla Tubertini

Millas mysmat