Ekonomigurun

Foto: Kajsa Göransson

Utforska författaren

Ekonomigurun är en av Sveriges största ekonomiinfluerare och han uppmanar ständigt sina följare till att hitta nya vägar till att tjäna pengar. Som entreprenör, investerare och fastighetsägare har han gjort succé med sina relaterbara, utbildande och humoristiska inlägg på sociala medier.

Utgivning

Om boken

Vem vill inte bli rikare och ha mer frihet i sitt liv? Christian, mer känd som sociala medier-profilen Ekonomigurun, gick från noll till multimiljonär på bara ett par år. I den här praktiska och guidande boken delar han med sig av sina bästa tips för hur du själv kan påbörja en spännande resa mot mer frihet - över din tid, ditt liv och dina pengar.
I hans fall har det handlat om att hitta så många inkomstkällor som möjligt för att sedan investera pengarna i diverse tillgångar. Här ger han råd om hur du startar ett eget företag i liten skala, förädlar idé från frö till ett lyckat entreprenörskap, hur du investerar i allt från fastigheter till börsen och kryptovalutor.Självlärd och med en enkel och rak ton samt en stor portion humor har han fått många följare på sociala medier, där han pedagogiskt förmedlar sina råd för hur du själv tar välunderbyggda finansiella beslut. Med devisen ”att göra sin passion till sitt levebröd” inspirerar han sina följare till att maxa sin ekonomi.

Läs mer

Marit Andersson, Ekonomigurun

Ekonomigurun: Smarta vägar till ekonomisk frihet

Nyheter

Foto: Alexander Donka

3 maj 2023

Sommarens nya böcker

NyheterBoknyheter