Malin Björkholm

Utforska författaren

Malin Björkholm är florist och inspiratör inom trädgård, blommor och inredning. Hon medverkar regelbundet med reportage i ett flertal trädgårds- och inredningsmagasin. På sin blogg och sitt instagramkonto inspirerar hon blomsterälskare till att skapa enkla blomsterarrangemang, ofta med material hämtade från naturen och där hennes signum framför allt blivit fantastiska kransar.

Utgivning

Om boken

Vackra kransar är ett av de mest uppskattade blomsterarbetena och trenden att själv dekorera och skapa är större än någonsin. Kransar är så mycket mer än bara advent och jul, och i den här boken får du massor av inspiration till att skapa vackra och enkla kransar året om! Här finns kransar inte bara till ytterdörren, utan också som bordsdekorationer, hängande takkronor eller hårkransar till sommarens högtider.
Malin Björkholms kransar och blomsterbinderier har snabbt blivit populära hos hennes instagramföljare genom sin enkelhet och för att hon ofta använder material från naturen. Det blir både vackert och hållbart, billigt, snabbt och enkelt!Här finns cirka 40 kransar och blomsterarrangemang som alla klarar att göra, för alla årstider och säsonger. Från den första vårlängtan och spirande grönskan via sommarljus och skördetid till jul och vintervila. Samtliga kransar har tydliga beskrivningar i text och bild, samt fakta om vilka kransmaterial som passar till de olika årstiderna.

Läs mer

Malin Björkholm

Kransar

Nyheter

Foto: Kajsa Göransson

30 januari 2023

Våra nya böcker i februari

NyheterBoknyheter