Valerie Scriven

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med goda råd som är baserade på åratals praktisk erfarenhet av trädgårdsodling och den fasta tron att det är en syssla för alla människor. Är du en nybörjare som behöver hjälp för att lyckas eller en van odlare som behöver få lite nya infallsvinklar? Den här boken kommer att pigga upp dig och förvandla din trädgård och din egen syn på den.

Ingenting är för enkelt för att få vara med och ingenting är för svårt för att få en ordentlig förklaring. Till och med det fruktade ämnet beskärning avmystifieras. Trädgårdsodling handlar om att ta itu med saker och ting och att ta vara på de olika möjligheter som ges: det första steget för en blivande odlare är att ta mod till sig när det gäller färger och sedan köpa någon vacker växt, gräva ett hål och plantera den. En "problemträdgård" är i själva verket ett unikt stycke land som bara väntar på att bli planterat. De finaste frukterna och grönsakerna växer när odlaren har en sund syn på jorden.

Här jämförs dubbelgrävning med överjordiskt sex och här uppmanas läsarna och behandla surjordsälskande växter som kräsna middagsgäster. Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med kärnfull information, goda råd och smittande inspiration. Här finns också en trädgårdskalender som gör boken till en informell uppslagsbok som är lika roande som ovärderlig.

Läs mer

Valerie Scriven, Rob Cassy

Allt du behöver veta om trädgårdsodling